2021 Január. Húszéves J. Lo (videó)

Jennifer Lopez (születési nevén: Jennifer Lynn López, becenevén: J.Lo) (Született New Yorkban, 1969. július 24-én) Puerto Ricó-i énekesnő, színésznő, táncos, divattervező és producer.
Debütáló albuma, az On the 6 1999. június 1-jén jelent meg, és rögtön a Billboard 200-as lista első tíz helyezettje közé került. A cím a Manhattant és Bronxot összekötő 6-os metróról lett elnevezve, mivel Jennifer ezzel a szerelvénnyel járt fiatalabb korában tánciskolába.

Az első kislemez, az If You Had My Love a Billboard Hot 100-en első lett. A Waiting for Tonight szintén a top 10-be került be. Az albumon szerepelt egy spanyol nyelvű duett Marc Anthony-val is, a No Me Ames. Annak ellenére, hogy a dalt hivatalosan nem adták ki, a szám a U.S. Top Latin Songs listán első helyezést ért el. A harmadik kislemezben, a Feelin’ So Goodban Big Pun és Fat Joe működött közre, azonban a dal csak mérsékelt sikert aratott. Az utolsó kislemezt, a Let’s Get Loudot Grammy-díjra jelölték 2001-ben, a Legjobb dance felvétel kategóriában.[3] A Waiting for Tonightot az előző évben jelölték, ugyanebben a kategóriában.[4] A No Me Ames is begyűjtött két latin Grammy-jelölést 2000-ben a Legjobb pop vokális előadás duó vagy csapat által és a Legjobb videóklip kategóriákban.

Az albumból hétmilliót adtak el világszerte, és ezzel Jennifer világsztár lett.

J. Lo (2001)
Második nagylemeze, a J. Lo 2001. január 23-án jelent meg, és a Billboard 200-as lista első helyén debütált. Amikor filmje, a Szeretném, ha szeretnél szintén első helyezést ért el, Lopez lett az első színész-énekes, akinek albuma és filmje ugyanazon a héten csúcspozíciót tudott produkálni.

Megszületett J.Lo

Az album első kislemeze a Love Don’t Cost a Thing Amerikában a 3., Angliában az 1. helyig tornázta fel magát. A Play volt soron következő dal, ami a top 20 közé került a Billboard Hot 100-on. A következő kislemezek szintén sikeresek lettek: az Ain’t It Funny Európában aratott, míg az I’m Real Amerikában lett első. A dalok sikerein felbuzdulva Jennifer segítségül hívta Irv Gottit és Ja Rule-t, hogy átkeverjék a számokat, így születtek meg az I’m Real és az Ain’t It Funny Murder Inc. remixváltozatai. Mindkét szám több hétig vezette a Billboard Hot 100-at. Ezt követően az énekesnő 32. születésnapján újra kiadta az albumot az I’m Real remixváltozatával.

A dalhoz készített videóklipen láthattuk először J. Lo szépségét, mikor is a tengerparton először csak az ékszereit, aranyozott napszemüvegét dobja le, majd a ruháját is. Igazán ekkor érkezett meg  J.Lo

Most adásban
0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztások
Megosztás