Tiszta erőből szól a Superdj Rádió.

Szépen, lassan véget ér a nyár, és ezzel együtt a szabadságok, a pihenések ideje is lejár. Mi felkészültünk arra, hogy a kissé bánatos időjárás közben is a legszuperebb zenékkel szórakoztassunk. Íme néhány műsor, ami már ezen a héten is adásba kerül.

— Minden héten hétfőn, az USÁ-ból szólnak a legnagyobb slágerek már a 70 évektől. Dj Zolee jóvoltából este 6 órától Magyar idő szerint

— Ha kedd, akkor Dj Vini érkezik este 6-tól. Pörögnek a 90-es évek Euro Dance, és Disco muzsikái.

— Szerdán Dj Uuzo, és Dj Bazsee váltják egymást, néha belopva egy-két mai zenét is.

— Csütörtökön beindul a hétvége itt a SuperDj Rádióban. Vadi új műsorral érkezik Dj Vini. 6 órától indul a Billboard Top 100. Visszamegyünk időben, és 1980-tól végig nézzük a legtöbbet játszott zenéket. Minden csütörtökön egy teljes évet hallgatunk végig a slágerlisták alapján.

— Majd ezt követően érkezik Eugene Nutty. Talpra magyar, mert beindul a magyar est már 8 órától. Többnyire régi, és feldolgozott magyar zenékkel szórakoztat bennünket.

— Durva péntek. Dj Bazsee már 6-kor kezd, majd Eugene Nutty váltja 8 órától. És ezzel még nem ért véget a nap. 10 órakor érkezik a Party Faktor Dj Uuzo-val egészen éjfélig.

— Szombat az ismétlések és a bulira felkészülés napja. Délután 2-kor indul az ismétlések délutánja. A héten elhangzott élő műsorok újra meghallgathatók egészen 9-ig, amikor is Dj Uuzo bemelegítést tart azoknak, akik bulizni indulnak. Party Factor este 9-től éjfélig.

— Vasárnap a pihenő nap, de nem nekünk. Délután 3-tól zenél neked Eugene Nutty a Felborítva műsorával. Na itt aztán lesz minden, hisz 3 órán keresztül ül a mikrofon előtt, és zenél végkimerülésig.

Köszönjük, hogy bennünket hallgatsz! <3

 

Most adásban
0 hozzászólás

Megosztások
Megosztás