Megújult a honlapunk.

júl 5, 2019 | friss hírek

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy a SuperDj Rádió honlapja frissebb, korszerűbb lett.

Nézzük sorban mit, hol találsz meg.

  1. Szerintem a legfontosabb, hogy a rádió lejátszó gombja fentről alulra kerül, és nem zavar a böngészésben úgy mint eddig. Ha bekapcsoltad a rádiót a bal alsó sarokban, akkor magától visszahúzódik kicsire. Ha közben a weboldalon kattingatsz, akkor se áll le a rádió.
  2. A főoldalon találod meg a legfontosabb információkat. A Napi, és a heti műsor, sokkal áttekinthetőbb. Minden esetben a legaktuálisabb napot látod, és hogy milyen műsor van és lesz a rádióban.
  3. Lejjebb görgetve találod meg a Rádiós csapattagokat. A Képre kattintva nagyban is megnézheted.
  4. Lentebb találod a legfrissebb híreinket.
  5. Ha írnál nekünk, akkor azt legalul találod meg. ha hibát találtál a honlapon, vagy valamit nem találsz, esetleg van ötleted arra, hogyan lehetünk még jobban, akkor ne kímélj. Írj bátran.

Tervek az új weblapon.

  1. A műsorvezetőkről egyenlőre még nem találsz információkat. Ezt hamarosan pótolóm, feltéve ha írnak nekem valamit magukról 😀 Ez azért is jó lesz (lenne) mert így minden műsorvezető kapna egy saját felületet a weblapon.
  2. Készülőben van egy zenei hírek blokk is. Itt kapnának helyet Magyar, és Világ zenei hírei. ( Erre keresünk valakit, aki ezt kezelné itt a honlapunkon. Ha úgy érzed Csinálnád, akkor jelezd felém lécci.

Remélem, hogy legalább annyira örülsz Te is az új weblapnak, ahogy mi is. használd egészséggel, és maradj velünk sokáig, mert…

Mi csak Neked zenélünk

Megújult a honlapunk.

Most adásban
0 hozzászólás

Megosztások
Megosztás