A SuperDj Rádió támogatókat keres

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Támogasd Te is Rádió működését!

A SuperDj Rádió 2018 Január 29-én indult el, megcélozva a 30-tól a 60 éves korosztályt.

Induláskor úgy döntöttem, hogy a rádió csak zenélni fog, és kizárja annak lehetőségét, hogy a műsorok alatt, közben felesleges hírek, és reklámok zavarják meg a zenék hallgatását.

Mivel egy webrádió működése sincs ingyen, így az indulás óta saját tőkéből finanszírozom a rádiószerver bérlését, a hangszerkesztőt, a technikust, a rádió hangját.

Ahhoz, hogy ez az általad is kedvelt Rádió még sokáig adásban tudjon maradni úgy, ahogy az induláskor eldöntöttem a segítségedet kérem, kérjük.

Segítsd adományoddal, pénzbeli felajánlásoddal a SuperDj Rádió működését!

Cégek, és magánszemélyek adományait várom. Számlát természetesen tudok adni, amit el tudsz könyvelni!  Ha szükséges, úgy a weblapunkon, Facebook oldalunkon megemlítünk, illetve támogatói bannert (reklámot) helyezünk el, az adomány nagyságától függően.

Amennyiben bármekkora összeggel támogatni kívánod a munkánkat, úgy kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_column_text]A PIROS gomb megnyomását követően azonnal küldök egy levelet, amelyben a lehetőségekről írok neked, majd egy egyeztetett időpontban felhívlak telefonon.

A megadott adataidat, csak a kapcsolatfelvételhez használjuk. Mi is utaljuk a kéretlen leveleket. Így neked sem küldünk.[/vc_column_text][qt-spacer][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ez szól most a rádióban

[/vc_column_text][qt-nowonair tag=”H3″ align=”qt-center”][vc_column_text][give_form id=”4534″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Most adásban
0 hozzászólás

Megosztások
Megosztás